6.28.2008

Lompakko -- Wallet

Judosarja jatkuu, osa III.
Mietin kyllä, kannattaako tätä edes esitellä, kun en ole lopputulokseen kovin tyytyväinen, mutta olkoon. Judotakin kangas on liian paksua näin pieneen työhön, kuten arvelinkin. Joka tapauksessa lompakko on tilavampi kuin vanha, jotta iso, vanhan mallinen ajokortti menee sisälle ilman väkivaltaa. Kolme lokeroa auttaa pitämään kortit ja rahat järjestyksessä.
Pitäisi varmaan joskus opetella käyttämään "aikuisten lompakkoa"...

Judo jacket in use again, part III.
I'm not very happy with the outcome of this, but I decided to post it anyway. I made a wallet using way too thick fabric of the judo jacket. A good thin is that it is bigger than the old wallet. Now I can shove my old style, large driver's licence in without too much effort. There are three compartments to keep all cards and money organized.
Why is it that we have to carry so many cards around these days??

4 comments:

 1. Lompakko on hyvännäköinen, harmi jos et ole tyytyväinen. Koko tuo sinun judosarjasi on hieno, erityisesti tykkäsin kirjankansista. Vieläkö sarja saa jatkoa?

  ReplyDelete
 2. tytti,
  Kiitos. Ehkä lompakko osoittautuu kuitenkin käytössä toimivaksi. Ehkä olen turhankin tarkka ompeluksistani..
  Tällä hetkellä en ole varma judosarjan jatkosta, mutta takkia on kyllä vielä vajaa puolet jäljellä. Tuota vihreää vinonauhaa on kyllä tullut leikattua jo niin paljon, että alkaa kyllästyttää. Viimeinen pala meni lompakkoon. Tänään kyllä tuli jo mieleen toalettilaukku.. Olisiko muita ideoita?

  ReplyDelete
 3. Heiii...hyviä ideoita hyötykäyttää judo-kamat!
  En ole tullut ajatelleeksikaan, että ne voisi vielä jotenkin hyötykäyttää muuhun, kuin uudemman judokin paikkaukseen.
  Nyt aion katsoa niitä uudella silmällä :)

  ReplyDelete
 4. Elina,
  kiva, jos sait "uudet silmälasit".
  Tuo kangas on vieläpä pinnaltaan aivan ihanan pehmeää, vaikka rakenne onkin jämäkkä. Ja pinnan kuviointi ainakin tässä takissa oli kiehtova.
  Olisi kiva kuulla, jos teet jotain judotuotteita :)

  ReplyDelete