2.19.2011

Extreme golf

I can't get enough of this winter! Today it was a bit milder than the whole week. Gorgeous day. It was sunny in the morning, but got cloudy when we reached the golf course on the frozen sea. On the final fairway the sun came out again.
 


2 comments:

  1. Great pics again! Täytyy kyllä myöntää että täällä ollaan jo kevään kaipuussa, meren rannalla jatkuva kylmä viima ja tämä pakkanen on rasittava, tänään ehkä onneksi päästään hiukan uloskin. Maisemat ovat kyllä kauniita ja samoin auringon nousut ja laskut, mutta meinaa usko loppua siihen, että tämä joskus loppuu. Hmm, vai pitäisikö ottaa golfkurssi tuolla meren jäällä :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, Sarppu!
    Eilen joku sanoi uutisten hiitolomahaastattelussa, että ei ole huonoa ilmaa, on vaan huonoja varusteita. Mut varusteetkaan ei auta kyllästymiseen, se on myönnettävä. Kyllä se kevät tulee sieltä. Naapurimaasta tuli jo valokuva, jossa oli sipulikukkia jo nupuillaan.

    Ja golfkurssi meren jäällä vois auttaa - tai sitten lisätä yhä vain kesän kaipuuta. Mene ja tiedä! Mutta hauskaa se on, vaikken itse enää pelaakaan.

    ReplyDelete