5.14.2011

Spring


 Gorgeous day. 
Wasn't expecting to see a snake, let alone four of them.
I must have been no more than 5 years old when I last saw an adder or any kind of snake in Finland. Hopefully I'm done for the next few decades now.

The yellow coltswood was like sunshine pushing through the grey ground. Those I wish to see lots more!

2 comments:

  1. Tänä keväänä on kuulema tavallista enemmän (kyy)käärmeitä liikkeellä. Olemme itse asuneet tätä taloamme 14 vuotta ja viime viikolla näin ja tapoin, yäk, yäk! samanaikaisesti kaksi kyytä kotipihasta aivan lasten ja pentuja odottavan narttukoirani vierestä -lapset olivat tietysti paljain jaloin nauttimassa helteestä. Viikko sitten viikonloppuna oli naapurikaupunkimme eläinlääkäreille tullut ilmoitus/tuotu yht. 25 koiraa ja kissaa käärmeenpuremien takia. Toivon todellakin, että en elämässäni joudu näkemään käärmettä enää kuin television kautta...Ei kyllä parantanut tämä tapaus käärmekammoani :/

    ReplyDelete
  2. Huh, käärmeissä on kyllä jotain perinjuurin pelottavaa. Nämä yksilöt onneksi lähtivät pakosalle, mutta vähän hirvitti, kun paikalla oli 400 pientä partiolaista kisailemassa. Onneksi vältyttiin puremilta. Vaikka tuskimpa käärmeet tuollaisen joukon jalkoihin olisivat jääneetkään.

    ReplyDelete